Gebruikersnaam en wachtwoord versturen naar Partners en overige leden (collectief en individueel)

Uit Toeristische Barometer Wiki
Versie door WikiSysop (overleg | bijdragen) op 27 okt 2015 om 10:51 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Voor het collectief uitnodigingen versturen: ''Vanuit het “Welkom” scherm kunt u rechtstreeks klikken op “Barometer” of door bovenin via de module selectie...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Voor het collectief uitnodigingen versturen:

Vanuit het “Welkom” scherm kunt u rechtstreeks klikken op “Barometer” of door bovenin via de module selectie te kiezen voor "Barometer". Klik vervolgens linksonder in het menu op "Uitnodiging". Hiermee start u de module om partners en overige leden toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. In het menu aan de linkerkant kiest u dan voor “Gebruikersnaam en e-mailadres versturen naar leden”.

Vervolgens krijgt u de lijst te zien met alle leden die een e-mail zullen krijgen. Hier kunt u nog controleren of iedereen in de lijst voor komt.

Vervolgens klikt u op de knop “Uitnodigingen (000 x) verzenden”. Hierbij is “000” een variabel getal dat aangeeft hoeveel er totaal worden verstuurd.


Voor individueel uitnodigingen versturen aan Partners en Overige leden zie “Password versturen”.

Bij het wijzigen van “Overige leden” (zie “Partners of Overige leden wijzingen”) kan men kiezen om het wachtwoord en gebruikersnaam aan de gebruiker te verzenden. Let wel; Hiervoor moet een juist e-mail adres ingevoerd zijn en “E-mail ontvangen” moet zijn aangevinkt.


Gebruikt in Barometer

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte