Instellingen: verschil tussen versies

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
 
(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Via de beheermodule Instellingen, kunnen de instellingen voor de "Actueel"-pagina in de Barometer worden gewijzigd. Deze module kan rechtstreeks gestart worden vanuit het "Welkom" gedeelte van het accountbeheergedeelte of door bovenin via de module selectie te kiezen voor "Instellingen".  
+
Vanuit het “Welkom” scherm (rechtsboven in “Select module”: Welkom), kunt u klikken op “Instellingen”. Hiermee start u de module om algemene instellingen te wijzigen.
  
Op deze pagina kan het gewenste jaar voor de "Actueel"-pagina op de website worden gekozen. In de selectiebox kan het gewenste jaar gekozen worden en klik vervolgens op "Opslaan" om de gewenste wijzigingen door te voeren.  
+
In het menu aan de linkerkant kiest u voor “Actueel”. Vervolgens kunt u het gewenste jaar kiezen voor de “Actueel pagina op de website”.  
 +
In de selectiebox kan het gewenste jaar gekozen worden en klik vervolgens op "Opslaan" om de gewenste wijzigingen door te voeren.
 +
 
 +
Het volgende onderdeel in het instellingen menu zijn de [[E-mail templates]]. Hier zijn alle e-mails die vanuit de Barometer verzonden worden samengevoegd op een locatie.
  
 
----
 
----
  
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]] of [[Barometer beheerder gedeelte]]
+
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]]

Huidige versie van 14 mrt 2018 om 09:09

Vanuit het “Welkom” scherm (rechtsboven in “Select module”: Welkom), kunt u klikken op “Instellingen”. Hiermee start u de module om algemene instellingen te wijzigen.

In het menu aan de linkerkant kiest u voor “Actueel”. Vervolgens kunt u het gewenste jaar kiezen voor de “Actueel pagina op de website”. In de selectiebox kan het gewenste jaar gekozen worden en klik vervolgens op "Opslaan" om de gewenste wijzigingen door te voeren.

Het volgende onderdeel in het instellingen menu zijn de E-mail templates. Hier zijn alle e-mails die vanuit de Barometer verzonden worden samengevoegd op een locatie.


Terug naar Accountbeheerders gedeelte