Nieuwsitem bewerken: verschil tussen versies

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
 
 
Regel 1: Regel 1:
Aan het eind van de regel van het nieuwsitem dat u wenst aan te passen staat een Edit pictogram (papier en pen). Als u hier op klikt kunt u het geselecteerde nieuwsitem aanpassen. De opties zijn gelijk aan het aanmaken van een [[Nieuwsberichten toevoegen]].
+
Aan het eind van de regel van het nieuwsitem dat u wenst aan te passen staat een Edit pictogram (papier en pen). Als u hier op klikt kunt u het geselecteerde nieuwsitem aanpassen. De velden die kunnen worden aangepast, zijn gelijk aan de velden bij "Nieuw nieuwsitem opstellen". Zie [[Nieuwsberichten toevoegen]] voor een uitgebreide beschrijving van deze velden.
  
  
Regel 6: Regel 6:
 
Gebruikt in [[Nieuwsbeheer]]
 
Gebruikt in [[Nieuwsbeheer]]
  
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]]
+
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]] of [[Barometer beheerder gedeelte]]
 
 
Ga naar [[Nieuwsitem verwijderen]]
 

Huidige versie van 5 nov 2015 om 15:16

Aan het eind van de regel van het nieuwsitem dat u wenst aan te passen staat een Edit pictogram (papier en pen). Als u hier op klikt kunt u het geselecteerde nieuwsitem aanpassen. De velden die kunnen worden aangepast, zijn gelijk aan de velden bij "Nieuw nieuwsitem opstellen". Zie Nieuwsberichten toevoegen voor een uitgebreide beschrijving van deze velden.Gebruikt in Nieuwsbeheer

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte