Partners of Overige leden verwijderen: verschil tussen versies

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
 
Regel 1: Regel 1:
Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet (zie “Partners actief/inactief zetten”). De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.
+
Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet door het vinkje bij "Actief" uit te zetten. De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.
  
Actief / inactief zetten van een Partner:
+
Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “kruisje” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.
  
Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “prullenbak icoon” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.
 
 
'''Password versturen'''
 
 
Bij het wijzigen van “Overige leden” (zie “Partners of Overige leden wijzigen”) kan men kiezen om het wachtwoord en gebruikersnaam aan de gebruiker te verzenden. Let wel; hiervoor moet een juist e-mail adres ingevoerd zijn en  “E-mail ontvangen” moet zijn aangevinkt.
 
  
 +
----
  
----
+
Gebruikt in [[Partners en Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen]]
  
Terug naar "[[Partners en hun gebruikers aanmaken/wijzigen/verwijderen en wachtwoord versturen]]"
+
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]] of [[Barometer beheerder gedeelte]]

Versie van 3 nov 2015 11:03

Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet door het vinkje bij "Actief" uit te zetten. De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.

Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “kruisje” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.



Gebruikt in Partners en Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte