Partners of Overige leden verwijderen: verschil tussen versies

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Regel 1: Regel 1:
Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet door het vinkje bij "Actief" uit te zetten. De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.
+
Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet door het vinkje bij "Actief" uit te zetten. Als u het vinkje weg haalt zal de Partner niet meer actief zijn. In de lijst met Partners wordt “niet actief” aangegeven met een rode stip i.p.v. een groene voor actieve partners.
 +
U kunt deze functie bijvoorbeeld gebruiken in het geval dat een museum of attractie voor een langere periode (gedurende minimaal 1 jaar) of permanent gesloten is. Op deze manier blijven de gegevens bewaard maar komt de partner niet meer voor bij het uitnodigingen van de partners etc. De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.
  
 
Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “kruisje” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.
 
Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “kruisje” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.

Versie van 3 nov 2015 11:06

Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet door het vinkje bij "Actief" uit te zetten. Als u het vinkje weg haalt zal de Partner niet meer actief zijn. In de lijst met Partners wordt “niet actief” aangegeven met een rode stip i.p.v. een groene voor actieve partners. U kunt deze functie bijvoorbeeld gebruiken in het geval dat een museum of attractie voor een langere periode (gedurende minimaal 1 jaar) of permanent gesloten is. Op deze manier blijven de gegevens bewaard maar komt de partner niet meer voor bij het uitnodigingen van de partners etc. De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.

Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “kruisje” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.



Gebruikt in Partners of Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte