Partners of Overige leden verwijderen

Uit Toeristische Barometer Wiki
Versie door WikiSysop (overleg | bijdragen) op 23 sep 2010 om 15:59
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Partners kunnen niet verwijderd worden. Een Partner kan wel op “inactief” worden gezet (zie “Partners actief/inactief zetten”). De reden hiervoor is dat aan een Partner gegevens gekoppeld kunnen zijn die bij het verwijderen verloren kunnen gaan.

Actief / inactief zetten van een Partner:

Overige leden kunnen wel verwijderd worden. Dit kan gedaan worden door in het overzicht van Overige leden, achteraan de regel van het gewenste lid op het “prullenbak icoon” te klikken. Bij het klikken op verwijderen komt er altijd de vraag of u het zeker weet.

Password versturen

Bij het wijzigen van “Overige leden” (zie “Partners of Overige leden wijzigen”) kan men kiezen om het wachtwoord en gebruikersnaam aan de gebruiker te verzenden. Let wel; hiervoor moet een juist e-mail adres ingevoerd zijn en “E-mail ontvangen” moet zijn aangevinkt.



Terug naar "Partners en hun gebruikers aanmaken/wijzigen/verwijderen en wachtwoord versturen"