1. Uitnodigingsmails

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Via de beheermodule Barometer kunt u de tekst van de uitnodigingsmail aanpassen en de uitnodiging versturen. Deze kan rechtstreeks gestart worden vanuit het "Welkom" gedeelte van het accountbeheergedeelte of door bovenin via de module selectie te kiezen voor "Barometer". Klik vervolgens linksonder in het menu op "Uitnodiging".

Deze pagina bestaat uit de volgende onderdelen:

- Link om de uitnodiging daadwerkelijk te versturen (zie: Uitnodigingen versturen naar Partners (collectief en individueel))

- Tekstblok om de uitnodigingstekst te bepalen.


Het aanpassen van de uitnodigingstekst is eenvoudig en lijkt op het opmaken van een tekst in Microsoft Word. Het is echter raadzaam om de tekst zo min mogelijk op te maken. Niet iedere ontvanger heeft immers even goede voorzieningen voor het lezen van e-mails. Het is tevens mogelijk om het onderwerp van de e-mail aan te passen, indien dit niet wordt gedaan, staat er standaard: "Toeristische Barometer (Naam Stad of Regio)", bijvoorbeeld: "Toeristische Barometer Amsterdam".

Naast normale tekst moet ook de volgende tag gebruikt worden: {loginlink}.

Deze tag zorgt ervoor dat er bij het verzenden van de uitnodiging automatisch door het systeem een link gegenereerd wordt die verwijst naar de Invoermodule pagina.Gebruikt in E-mail templates

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte