Aanmaken account overkoepelende Partners

Uit Toeristische Barometer Wiki
Versie door WikiSysop (overleg | bijdragen) op 4 nov 2015 om 08:14 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Wanneer 2 accounts overlappende partners hebben, is het dubbel invoeren van resultaten bewerkelijk en niet wenselijk. Dit kan gebeuren wanneer 2 accounts overlappen...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Wanneer 2 accounts overlappende partners hebben, is het dubbel invoeren van resultaten bewerkelijk en niet wenselijk. Dit kan gebeuren wanneer 2 accounts overlappende regio's hebben, zoals de Metropool Amsterdam en de provincie Noord-Holland. Daarom is het mogelijk om deze partners in beide accounts voor te laten komen en de resultaten te dupliceren.

Hiervoor wordt per account de partner aangemaakt, echter bestaat er een "hoofdpartner" en een "subpartner". Bij het account met de "hoofdpartner" worden de resultaten daadwerkelijk ingevoerd. Het account met de "subpartner" is het account waar de partner aan gekoppeld wordt en waar de resultaten automatisch naar gekopieerd worden. Hierbij gaat het om alle resultaten, zowel de nieuwe als de historische en de bijbehorende opmerkingen.

Let op: Wanneer een partner eenmaal is gemaakt, kan deze niet meer achteraf gekoppeld worden aan een "hoofdpartner". Tevens kan een koppeling niet meer ongedaan gemaakt worden wanneer deze eenmaal is gemaakt.

Het aanmaken van account overkoepelende Partners gaat op de volgende manier:

1. In het linker menu kiest u voor “Partners” en vervolgens voor “Nieuwe partner toevoegen”.