Gebruikersnaam en wachtwoord versturen naar Partners en overige leden (collectief en individueel)

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Voor het collectief uitnodigingen versturen:

Vanuit het “Welkom” scherm kunt u rechtstreeks klikken op “Gebruikers/Partners” of door bovenin via de module selectie te kiezen voor "Barometer". Klik vervolgens linksonder in het menu op "Gebruikersnaam en emailadres versturen naar leden". Hiermee start u de module om partners en overige leden toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. In het menu aan de linkerkant kiest u dan voor “Gebruikersnaam en e-mailadres versturen naar leden”.

Vervolgens krijgt u de lijst te zien met alle leden die een e-mail zullen krijgen. Hier kunt u nog controleren of iedereen in de lijst voor komt.

Vervolgens klikt u op de knop “Uitnodigingen (000 x) verzenden”. Hierbij is “000” een variabel getal dat aangeeft hoeveel er totaal worden verstuurd.


Voor individueel uitnodigingen versturen:

Bij het wijzigen van Partners of Overige leden (zie Partners of Overige leden wijzigen) kan men kiezen om het wachtwoord en gebruikersnaam aan de gebruiker te verzenden. Let wel; Hiervoor moet een juist e-mail adres ingevoerd zijn en “E-mail ontvangen” moet zijn aangevinkt.



Gebruikt in Gebruikers/Partners (Accountbeheerders) of Gebruikers/Partners beheren (Barometer beheerders)

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte