Invoermodule

Uit Toeristische Barometer Wiki
Versie door WikiSysop (overleg | bijdragen) op 8 apr 2014 om 12:39
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

De invoermodule wordt gebruikt door deelnemende organisaties om de bezoekersaantallen te registreren. De invoermodule is beschikbaar nadat de gebruiker ingelogd is, via de menuoptie ‘Invoermodule’ aan de linkerzijde van het scherm. Het is echter ook mogelijk dat de deelnemende organisatie per e-mail een uitnodiging heeft gehad, met daarin een persoonlijke link die direct naar de invoermodule verwijst.


Door middel van de invoermodule, kan de deelnemende organisatie, voor een bepaald jaar, op maandniveau het aantal bezoekers registreren De bezoekersaantallen moeten in gehele cijfers worden genoteerd en ingevoerd worden in de smalle invoerregel in de tabel en niet in het grote tekstvak dat links onder in beeld staat. Per maand kunnen er in dit tekstvak opmerkingen gegeven worden op de cijfers. Bijvoorbeeld: halve maand gesloten i.v.m. verbouwing.


Indien een partner een maand geen cijfers kan invoeren, i.v.m. bijvoorbeeld een tijdelijke sluiting, dan is het belangrijk dat er geen 0 wordt ingevoerd, maar dat het tekstvak leegblijft en dat er een opmerking wordt geplaatst hierover in het tekstvak.


Let op! Het is belangrijk om op de knop ‘opslaan’ te klikken na het invoeren van de cijfers en opmerkingen. Na het opslaan krijgt de gebruiker ter bevestiging de volgende melding: ‘De wijzigingen zijn succesvol weggeschreven naar de Toeristische Barometer’.Terug naar Partner/overige leden gedeelte