Nieuwe Partners en hun gebruikers toevoegen

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Partner toevoegen

In het linker menu kiest u voor “Partners” en vervolgens voor “Nieuwe partner toevoegen”.

Vul de volgende velden in:

 Naam     : Naam van de partner. De naam van de partner mag maar een keer in het systeem voorkomen.
 Actief    : Vinkje. Meestal is een partner actief, maar bijvoorbeeld in het geval dat een museum of attractie voor een langere periode (gedurende minimaal 1 jaar) of permanent gesloten is. 
         Op deze manier blijven de gegevens bewaard maar komt de partner niet meer voor bij het uitnodigingen van de partners etc.
 URL     : Link naar de website van de partner. Let op! Voer de volledige URL in, met http://

Klik daarna op "Opslaan".


Partner koppelen aan modules

Nu kan de nieuwe partner tevens gekoppeld worden aan een of meer modules. Bij "Toevoegen module" kan de gewenste module geselecteerd worden en daarna klikt u op toevoegen. De modulenaam verschijnt erboven in beeld.


Logo

Na het opslaan kan er ook een logo-afbeelding worden geüpload. Het is van belang dat de bestandsnaam van de afbeelding alleen bestaat uit letters en cijfers en niet uit vreemde tekens. De toegestane bestandsformaten zijn: JPG, GIF, PNG.

Om het logo te verwijderen, klik je op de afbeelding van het logo. Er opent zich een nieuw scherm waarin gevraagd wordt om te bevestigen dat het logo daadwerkelijk verwijderd mag worden.


Gebruikers voor een partner aanmaken

Nadat een nieuwe partner is opgeslagen, kunt u gebruikers voor deze partner aanmaken. U doet dit door de partner op te zoeken in het systeem en op de link "Bekijk gebruikers" te klikken. Vanuit dit scherm kunt u via "Een nieuwe gebruiker toevoegen" een nieuwe gebruiker bij de betreffende partner aanmaken.

De volgende velden kunnen ingevoerd worden:

Naam             : Naam van de gebruiker. 
Telefoon           : Telefoonnummer van de gebruiker (niet verplicht, wel handig om na te kunnen bellen).
E-mail            : E-mail adres van de gebruiker. Dit is voor het versturen van de reminders noodzakelijk.
E-mail ontvangen       : Vinkje. Deze moet aanstaan als de gebruiker maandelijks de reminder ontvangt en voor het versturen van de inloggegevens. 
Gebruikersnaam        : Deze moet uniek zijn. 
Wachtwoord          : Wordt automatisch ingevuld door de Barometer. 
Geldigheid start- en einddatum: Wordt alleen ingevuld wanneer de gebruiker voor een beperkte tijd toegang krijgt tot de Barometer.

Na het "Opslaan", verschijnt de mogelijkheid tot het verzenden van de inloggegevens en/of de maandelijkse uitnodiging voor het invoeren van de cijfers.


Meerdere partners koppelen aan één gebruiker

Wanneer één gebruiker verantwoordelijk is voor het invoeren van cijfers van meerdere partners (bijvoorbeeld meerdere musea), bestaat de mogelijkheid deze gebruiker te koppelen aan al deze partners. Dit wordt beschreven in Meerdere Partners koppelen aan één gebruiker.Gebruikt in Partners of Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte