Partners of Overige leden wijzigen: verschil tussen versies

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
 
 
(3 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Om gegevens van een Partner of Overig lid te wijzigingen klikt u op het Edit pictogram (papiertje met pen) achter aan de regel van de betreffende partner of lid.
+
Om gegevens van een Partner te wijzigingen klikt u op het Edit pictogram (papiertje met pen) achter aan de regel van de betreffende partner. Vervolgens kunt u dezelfde stappen volgen als beschreven bij [[Nieuwe Partners en hun gebruikers toevoegen]].
  
 +
Om gegevens van een Overig lid te wijzigingen klikt u op het Edit pictogram (papiertje met pen) achter aan de regel van het betreffende lid. Vervolgens kunt u dezelfde stappen volgen als beschreven bij [[Overige leden toevoegen]].
  
'''Instellingen partner'''
 
 
De volgende velden kunnen ingevoerd worden:
 
 
 
Naam: Naam van de partner
 
 
 
Actief ja/nee: Meestal is een partner actief, maar bijvoorbeeld in het geval dat een museum of attractie voor een langere periode (gedurende minimaal 1 jaar) of permanent gesloten is. Op deze manier blijven de gegevens bewaard maar komt de partner niet meer voor bij het uitnodigingen van de partners etc.
 
 
 
URL: Link naar de website van de partner. Let op! Voer de volledige URL in, met http://
 
 
 
'''Logo uploaden (alleen partners)'''
 
 
Bij partners kunt u ook een logo-afbeelding uploaden. Het is van belang dat de bestandsnaam van de afbeelding alleen bestaat uit letters en cijfers en niet uit vreemde tekens. De toegestane bestandsformaten zijn: JPG, GIF, PNG.
 
 
 
 
'''Koppelen aan modules (alleen partners)'''
 
 
Nadat een nieuwe partner is opgeslagen, kunt u de nieuwe partner koppelen aan een of meer modules. U doet dit door de partner op te zoeken in het systeem en achter de naam op het Edit pictogram te klikken. De details van de nieuwe partner worden nu weergegeven, met de mogelijkheid om een partner te koppelen aan een module. U kunt de koppeling tot stand brengen door in het veld "Toevoegen Module" de juiste module te selecteren en vervolgens op de knop "Toevoegen" te klikken.
 
Nadat een nieuwe partner is opgeslagen, kunt u gebruikers voor deze partner aanmaken. U doet dit door de partner op te zoeken in het systeem en op de link "Bekijk gebruikers" te klikken. Vanuit dit scherm kunt u via "Een nieuwe gebruiker toevoegen" een nieuwe gebruiker bij de betreffende partner aanmaken.
 
 
 
'''Instellingen overige leden'''
 
 
De volgende velden kunnen ingevoerd en/of gewijzigd worden:
 
 
 
Naam: de naam van het overige lid
 
 
Telefoon: telefoonnummer van het overige lid
 
 
E-mail: emailadres van het overige lid
 
 
E-mail ontvangen: hier kan aangegeven worden d.m.v. een vinkje of zij een e-mail ontvangen. Deze staat altijd aan, zodat zij een e-mail met de login gegevens toegestuurd kunnen krijgen.
 
 
Gebruikersnaam en wachtwoord: deze moeten uniek zijn
 
 
 
De gegevens van het overige lid kunnen aangepast worden wanneer er bijvoorbeeld een naamsverandering van de onderneming is. Dit kan door de naam van het overige lid eerst op te zoeken via de zoekfunctie rechts bovenin het scherm en daarna de gegevens aan te passen.
 
  
  
 
----
 
----
  
Gebruikt in [[Partners en hun gebruikers aanmaken/wijzigen/verwijderen en wachtwoord versturen]]
+
Gebruikt in [[Partners of Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen]]
  
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]]
+
Terug naar [[Accountbeheerders gedeelte]] of [[Barometer beheerder gedeelte]]

Huidige versie van 3 nov 2015 om 10:52

Om gegevens van een Partner te wijzigingen klikt u op het Edit pictogram (papiertje met pen) achter aan de regel van de betreffende partner. Vervolgens kunt u dezelfde stappen volgen als beschreven bij Nieuwe Partners en hun gebruikers toevoegen.

Om gegevens van een Overig lid te wijzigingen klikt u op het Edit pictogram (papiertje met pen) achter aan de regel van het betreffende lid. Vervolgens kunt u dezelfde stappen volgen als beschreven bij Overige leden toevoegen.Gebruikt in Partners of Overige leden aanmaken/wijzigen/verwijderen

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte