Uitnodigingen versturen naar Partners (collectief en individueel)

Uit Toeristische Barometer Wiki
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

Voor het collectief uitnodigingen versturen:

Vanuit het “Welkom” scherm kunt u rechtstreeks klikken op “Barometer” of door bovenin via de module selectie te kiezen voor "Barometer". Klik vervolgens linksonder in het menu op "Uitnodiging".

Hiermee start u de module om partners de maandelijkse uitnodigingsmail te sturen om hen eraan te herinneren dat zij hun cijfers in de Barometer moeten invoeren.

Om ervoor te zorgen dat alle partners tegelijkertijd de e-mail ontvangen, klikt u op "Klik hier om de uitnodigingen te verzenden". Vervolgens krijgt u de lijst te zien met alle leden die een e-mail zullen krijgen. Hier kunt u nog controleren of iedereen in de lijst voor komt.

Vervolgens klikt u op de knop “Uitnodigingen (000 x) verzenden”. Hierbij is “000” een variabel getal dat aangeeft hoeveel er totaal worden verstuurd.


Voor individueel uitnodigingen versturen:

Er kan ook voor gekozen worden om een Partner individueel een uitnodiging te versturen. Bijvoorbeeld als halverwege de maand blijkt dat slechts enkele partners hun cijfers nog niet hebben ingevoerd.

Dit gaat als volgt:

1) Ga naar "Gebruikers/Partners" (kan bovenin module selectie gekozen worden).

2) Klik aan de linkerkant in het menu op "Partners".

3) Zoek in de lijst de betreffende Partner.

4) Klik op "Bekijk gebruikers".

5) Indien meerdere gebruikers, selecteer de juiste gebruiker door op de naam van de gebruiker, of door op het Edit-pictogram (papiertje met pen), te klikken.

6) Linksonder in beeld staat "Klik hier om de uitnodiging te verzenden naar deze gebruiker".

Let wel; Hiervoor moet een juist e-mail adres ingevoerd zijn en “E-mail ontvangen” moet zijn aangevinkt.Gebruikt in E-mail templates en Gebruikers/Partners

Terug naar Accountbeheerders gedeelte of Barometer beheerder gedeelte